Profugus – Keitä me olemme?


Profugus Oy on insinööritoimisto, joka tuottaa palveluja erilaisiin tietoliikenneratkaisuihin.

Profugus Engineering tarjoaa asiakkailleen palveluja kokonaisvaltaisesti. Meiltä löytyy kokemusta ja taitoa erilaisten tietoliikenneratkaisujen suunnittelusta ja asentamisesta, ylläpidosta ja huollosta, sekä myynnistä ja markkinoinnista.

Profugus Engineering yrittäjänä toimii Tapio Springare, jolla on parin vuosikymmenen kokemus erilaisista tieto- ja sähköteknisistä tehtävistä. Vuosien aikana kertynyt osaaminen loi pohjan yritystoiminnalle, jolla kyetään tarjoamaan teknisesti ja ylläpidollisesti luotettavia tietoliikenne ratkaisuja asiakkaille. Profuguksen nimissä ensi askeleet otettiin vuonna 2018, tarjoamalla suunnittelua ja asennuspalveluita operaattoritoimintaan. Vuoden 2020 alussa toiminta oli kasvanut kysynnän myötä jo niin paljon, että yhtiöjärjestelyt olivat edessä. Maaliskuussa 2020 järjestelyt olivat valmiit ja toiminta jatkui Profugus Engineering nimissä (Profugus Oy).  

Tietoliikenteessä kauttamme tuotetaan operaattoreille, yrityksille ja kuluttajille nykyaikaisia tietoliikennepalveluita runkoverkonlaitteista loppuasiakkaan laitteistoihin asti. Meillä on yli 20 vuoden kokemus erilaisista tietoteknisistä ratkaisuita, ja niitä ympäröivästä infrastruktuurista. Seuraamme alamme kehitystä jatkuvasti, sillä haluamme edelleen kehittää Profuguksen toimintaa ja tarjontaa.

Tapio Springare
Yrittäjä